building4

Welke huisstijl past bij u?
Welke design spreekt uw doelgroep aan?

colors1

Vorm en Kleur

Vormen, kleuren, doelgericht ontwerpen, een doelgroep wordt aangesproken door een ontwerp met bepaalde kleuren en vormen. Een kinderdagverblijf heeft andere kleuren en vormen nodig als een loodgietersbedrijf. Door zo precies mogelijk uw juiste doelgroep af te bakenen, kan er een design worden gemaakt, die uw doelgroep aanspreekt. Kleurenspychologie zorgt ervoor dat uw doelgroep zich prettig voelt bij het juiste kleurgebruik en dus onbewust beïnvloed wordt.

Doelgroep, vorm en kleur

Door een goede afbakening van uw doelgroep kan een goede kleurenanalyse gemaakt worden. Deze kleuren kunt u dan verwerken in uw logo, website, social media en offline middelen, zoals bijvoorbeeld visitekaartjes. En natuurlijk gebruikt u deze kleuren en uw logo ook voor uw offertes en facturen.

Wil je graag een specifiek design? Door samenwerking met een reclamebureau kan ik voor u een doelgericht design laten ontwerpen voor uw website. Wilt u daarnaast ook nog flyers, folders, visitekaartjes? 

Neem gerust   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor meer informatie.

© MtB-Websites voor Websites en Zoekmachine Marketing 2020