nieuws

Ik weet niets van onderhoud
Ik wil graag dat mijn website veilig is


Met een CMS-systeem is het belangrijk dat de website up-to-date wordt gehouden. Hackers zijn steeds op zoek naar lekken in de software van je website.

 

Hoe kun je je website zo veilig mogelijk houden?

  • Door gebruik te maken van een goede provider.
  • Door de gegevensoverdracht van en naar je website te versleutelen. (SSL certificaat).
  • Door je basis Joomla! of Wordpress website tijdig te updaten.
  • Door alle toegevoegde componenten tijdig te updaten.
  • door Two Factor Authentication toe te passen.

Hoe kun je zien of je website verstuurde gegevens versleutelt?

Door gebruik te maken van een goede provider, zijn veel (veiligheids)problemen met je website te voorkomen. Mocht je provider zijn ondergebracht bij een onbetrouwbare provider, is het misschien beter om deze te verhuizen naar een betrouwbare provider. Als je dit liever uitbesteedt aan een profrssional, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op.

Als je website begint met een hangslotje   Veilig | https://, dan versleutelt je website de gegevens met je bezoekers tijdens het versturen. Hackers wordt het dan moeilijker gemaakt om je wachtwoorden en andere gegevens te onderscheppen.

Let wel op:

  • dat de url van de website goed is
  • dat de extensie klopt (.nl, .com, enz)

Mocht je website nog niet veilig zijn, en wilt u dit graag uit handen geven aan een professional, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op.

Updaten van een website is erg belangrijk. Om hackers zoveel mogelijk buiten de deur te houden en om de snelle ontwikkelingen in de techniek bij te houden, is het belangrijk om dit goed bij te houden. MtB-websites werkt met goede standaard software voor Joomla! of Wordpress, die goed met elkaar samenwerken. Dat betekent dat na een update de kans zo klein mogelijk gehouden wordt dat bepaalde onderdelen van de website na een noodzakelijke update niet meer werken.

Wil je graag Two Factor Authentication toepassen op je Joomla! website, en wil je hier graag hulp bij?

Voor meer informatie, neem gerust   contact op met MtB-websites.

© MtB-Websites voor Websites en Zoekmachine Marketing 2020