zoekmachine marketing

Hoe kan Google nu mijn website vinden?
Hoe zit dat met die zoekwoorden?
Ik wil wel adverteren op Google!
Hoe kan ik zien of er bezoekers op mijn website komen?

 

Project Zoekmachine Marketing

Als uw website online gaat begin het project online marketing. Nu moet er van alles in het werk gesteld worden om de juiste doelgroep naar uw website wordt geleid.

SEM

Enkele tips:

  • Voeg regelmatig relevante content toe aan uw website.
  • Zorg dat uw website gelinkt wordt met andere websites.
  • Gebruik social media om uw doelgroep naar je website te leiden.
  • Adverteer gericht op Google.
  • Analyseer uw gegevens.

 

 

content

Voeg regelmatig relevante content toe

Door regelmatig relevante content toe te voegen, waarderen de zoekmachines uw website beter. Schrijf een artikel van minimaal 250 woorden om relevant gevonden te worden. Voeg daarbij foto's, infographics of video toe, om het geheel nog aantrekkelijker te maken. Door afbeeldingen in sliders of in een gallery te zetten, wordt het geheel aantrekkelijk voor een bezoeker. Vergeet daarbij niet om alle afbeeldingen met een klein formaat te uploaden en een goede naam te geven. 

Het internet bestaat uit allerlei content, die door middel van hyperlinks met elkaar in verbinding staan. Het is een belangrijke zaak dat uw content wordt verbonden met het internet door gebruik te maken van hyperlinks. Door u te verbinden met overige content, zowel intern, als buiten uw website, neemt u actief deel en dit geeft een hoge waardering in de zoekmachines.

socialmedia

Gebruik Social Media

Door gebruik te maken van social media, kunt u gericht bezoekers naar uw website leiden. Laat de mogelijkheden niet onbenut en vergeet vooral geen link naar uw website te maken in uw social media bericht. Hoe meer bezoekers uw website krijgt, hoe hoger uw website scoort in de zoekmachines. Voorzie uw website ook van deelknoppen, zodat uw content gemakkelijk gedeeld kan worden in de social media. Door gebruik te maken van het netwerk van uw connecties, kunt u weer nieuwe bezoekers trekken.

Wilt u graag met een speciale actie adverteren op Google? Door gerichte zoekmachine woorden analyse is het mogelijk om heel gericht te adverteren. Door te adverteren op basis van meerdere zoekwoorden, is het mogelijk om zeer specifieke bezoekers te trekken. 

googleanalytics up

Analyseer je bezoekers

Een belangrijk aspect van online marketing is het analyseren van bezoekergegevens. Door het volgen van bezoekersverkeer  krijgt u inzicht in wat effectief is op uw website en waar u verbeteringen kunt aanbrengen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de gegevens die geanalyseerd worden, vrij zijn van spam, zodat ze juist geïntrepeteerd worden.

 

 

 

© MtB-Websites voor Websites en Zoekmachine Marketing 2020